ponedjeljak, 18. prosinca 2017.

DA LI JE MOGUĆE? Horoskopski znak koji najčešće vara u vezama

Sudeći prema rezultatima nedavnom istraživanja,pobjednik u nevjeri je Strijelac. 

Mnoge je ovo iznenadilo jer su Strijelci na glasu kao vrlo lojalni i vjerni partneri. 



Možda upravo zbog toga njihovi motivi za preljub nikada nisu površni. Istraživanje je pokazalo da Strijelac ne vara zbog požude nego isključivo ako je u lošoj vezi koja ga ne čini sretnim. 

Zanimljivo je da su strastveni Škorpioni prema rezultatima na posljednjem mjestu ljestvice preljubnika 

Naime, oni ‘ne stignu’ prevariti svoje partnere zato što ih češće naglo ostave zbog potencijalne nove ljubavi koju žele realizirati. 



Zašto Stijelac vara? 

Po prirodi je vrlo lojalan i često je on taj kojeg varaju, ali kada osjeti da ga ne poštuju i da je potpuno zanemaren u vezi, iz ljutnje počinje razmišljati da li postoji za njega netko bolji. 

Time sebi otvara put za nevjeru. 

Kako prepoznati da Strijelac vara? 

Inače je vrlo staložen i spreman na konstruktivnu raspravu, ali nakon preljuba kod njega možete primijetiti povećan ‘interes’ za sukobe i svađe koje ne vode nikuda. Na taj način manifestira se osjećaj grižnje savjesti koji ga obuzima zbog nevjere. 

Nema komentara:

Objavi komentar

PROBAJTE OVAJ PRIRODNI LIJEK: Đumbir pripremljen na ovaj način sprječava rak, liječi artritis, smanjuje holesterol i šećer!

Umjesto da se kljukate raznoraznim lijekovima, probajte ovaj prirodni lijek koji popravlja zdravlje i vaše raspoloženje.  Glavni sastojak ...