nedjelja, 22. listopada 2017.

11 znakova koji dokazuju da je blizu vas PRAVI anđeo čuvar. Imate li vi jednog?

1. Sanjate o poseti anđela

Sanjate o poseti anđela
Foto: littlethings.com
Snovi mogu da ukazuju da je anđeo čuvar u blizini. Anđeo vas može posetiti u snu da vam na taj način kaže da vas gleda i brine o vama.

2. Vidite čudne boje orbova

Vidite čudne boje orbova
Foto: littlethings.com
Ako primetite svetlost ili obra u čudnoj boji, možda ćete pomisliti da vas vaše oči varaju. Međutim, ova svetla su anđeli. Možete primetiti orba u svakodnevnom životu, ili možete pogledati u fotografiju i primetiti da čudna kuglica oko vas. Kada vidite ova svetla, to znači da je anđeo na vašoj strani.

3. Primetili ste neobjašnjivo lep miris

Primetili ste neobjašnjivo lep miris
Foto: littlethings.com
Ako ne možete da objasnite otkud taj neočekivano prijatan miris, to znači da je anđeo u blizini, i želi da znate da je tu sa vama. Mirisi mogu biti u obliku ukusne hrane, , mirisnog cveća ili prijatnog parfema koji je pokojnik voleo da nosi.

4. Belo pero

Belo pero
Foto: littlethings.com
Pero je bezbedan i nežan način da vam anđeli pokažu da su tu. Ovo je jedan od najčešćih anđeoskih znakova. Belo pero se može pojaviti na mestu na kom nikad ne biste pomislili da može i kažu da stiže u vreme kada vam je najviše potrebno.

5. Vaša beba vidi nešto što vi ne vidite

Vaša beba vidi nešto što vi ne vidite
Foto: littlethings.com
Bebe i kućni ljubimci su u stanju da vide anđela čuvara, čak i kad mi ostali ne možemo. Možda ćete videti kućnog ljubimca kako zuri u određeno mesto u prostoriji ili da se beba smeje nečemu što vi ne možete videti.

6. Vidite oblik anđela u oblacima

Vidite oblik anđela u oblacima
Foto: littlethings.com
Ako vidite oblik anđela u oblacima dok leškarite i opuštate se, to je zasigurno anđeo. Može se javiti i u vidu srca ili u simbolima od posebnog značaja vama.

7. 11 je broj anđela

11 je broj anđela
Foto: littlethings.com
Jedan od najčešćih načina kada anđeli žele da vam pokažu svoje prisustvo, manifestuje se kroz anđeoske brojeve. Brojevi koji se ponavljaju, kao "333" ili "111" u vašim svakodnevnim situacijama, može biti da vaš anđeo čuvar želi da dobije vašu pažnju.

8. Iznenadne promene temperature

Iznenadne promene temperature
Foto: littlethings.com
Iznenadna promena temperature, beobjašnjiv miris, znak je da je anđeo čuvar na vašoj strani. Neki ljudi osete čudnu jezu, neki iznenadnu toplinu koja ih okruži. Toplota znači da vam anđeo daje umirujuć zagrljaj.

9. Čujete prigušene zvukove

Čujete prigušene zvukove
Foto: littlethings.com
Možda nećete moći bukvalno da razgovarate sa anđelom, ali to ne znači da oni ne pokušavaju da komuniciraju sa vama. Pogotovo ako čujete prigušene glasove u mirnim situacijama.

10. Osećate kao da niste sami

Osećate kao da niste sami
Foto: littlethings.com
Ovo bi verovatno moglo biti šesto čulo. Mnogi vernici osete kad je anđeo s njima, iako prostor može izgledati potpuno prazno.

11. Osećate peckanje u zadnjem delu glave

Osećate peckanje u zadnjem delu glave
Foto: littlethings.com
Peckanje u potljku može biti u obliku nagle topline. Mnogi kažu da je da postoji konekcija sa anđelom na vrhu vaše glave. Ako osetite peckanje, to znači da vaš anđeo čuvar voli na taj način da komunicira s vama.

Nema komentara:

Objavi komentar

PROBAJTE OVAJ PRIRODNI LIJEK: Đumbir pripremljen na ovaj način sprječava rak, liječi artritis, smanjuje holesterol i šećer!

Umjesto da se kljukate raznoraznim lijekovima, probajte ovaj prirodni lijek koji popravlja zdravlje i vaše raspoloženje.  Glavni sastojak ...