subota, 21. listopada 2017.

Koje navike morate steći što prije (za žene) da bi bile ljepotice..

Žene su oduvijek bile sklone dotjerivanju i tako je i dan danas. Neke žene pak ne vole uređivanje ili nemaju previše vremena za sebe, ali mi vam donosimo savjete o tome koje bi navike svaka žena današnjeg doba trebala što prije steći.
Dotjerivanje
To nije više samo dotjerivanje, to je danas više opstanak. Ne savjetujemo vam da svakog dana, u svakome trenutku trebate izgledati savršeno. Međutim, osobna higijena i jednostavna odjeća važne su kod svake žene.
Depilacija brkova voskom
Izbjeljivanje samo naglašava ženske brčiće. Kako biste ih izbjegli, uklonite ih vrpcom ili sa malo voska. Osjećat ćete se samouvjerenije, a istaknut ćete osmijeh koji je ipak najljepša šminka.
Manikura i pedikura
Ženski nokti uvijek bi trebali biti uredni i sređeni. Ako nemate dovoljno novaca za redovite odlaske u kozmetičke salone, danas manikuru i pedikuru možete napraviti kod kuće. U svakoj boljoj trgovini možete nabaviti pribor i preparate za njegu noktiju.
Odgovarajuće naočale 
Više nema švercanja s jeftinim modelima, jedan kvalitetan par je “must have”. Možda jest skuplji, ali je mnogo kvalitetniji i bolji za vaše oči te njihovo zdravlje.
Velike sunčane naočale
Nosite ih kad god možete. Ne samo da čine čuda u sakrivanju bora i zaštiti od sunca, već ćete u njima izgledati kao zvijezda koju love paparazzi.
Boja
Ne možete se više izvući samo s običnom bijelom majicom, boje su ponovno u modi i nosite ih što više. Pastelne boje privući će pažnju i poglede, a istraživanja su pokazala da vizualno oduzimaju godine.
Ženstvenost
Čak je i žena na plakatu za radnu odjeću u srednjim tridesetima uljepšana. I vi dodajte na sebe malo zanimljivih detalja – možete početi s naušnicama, oglicom ili ukrasom u kosi. Međutim, nemojte pretjerivati. Manje je više.
Make-up
Budite jako umjereni, zaboravite dane crnog tuša i naglašene maskare. Nosi se jednostavnost, sjajilo, crna olovka i malo rumenila dovoljni su da izgledate lijepo i uređeno.
Glačanje
Prvo se morate prestati mrgoditi kako biste se znali nositi sa zgužvanom odjećom. Nitko ne izgleda lijepo u njoj, stoga glačalo u ruke i bacite se na posao.
Vježbanje
Stvarno biste se trebali početi redovito baviti tjelovježbom. Rolanje, vožnja biciklom ili hodanje, sasvim je svejedno. Glavno je da se razgibavate i budete u formi. Ne kaže se uzalud: u zdravom tijelu, zdrav duh!
Pogledajte video u nastavku i našminkajte se u svega pet minuta.

Nema komentara:

Objavi komentar

PROBAJTE OVAJ PRIRODNI LIJEK: Đumbir pripremljen na ovaj način sprječava rak, liječi artritis, smanjuje holesterol i šećer!

Umjesto da se kljukate raznoraznim lijekovima, probajte ovaj prirodni lijek koji popravlja zdravlje i vaše raspoloženje.  Glavni sastojak ...