nedjelja, 22. listopada 2017.

Karleuša protiv Amfilohija, evo šta mu je poručila .

Mitropolit Amfilohije Radović izazvao je reakcije javnosti izjavom da su Srpkinje ubice svoje djece gore od Hitlera zbog abortusa.  “One u svojim utrobama pobiju za jednu godinu više djece nego što su pobili Musolini i Hitler i Broz i ovi koji su ovdje na Kosovu i Metohiji. A hoćete da kao narod imamo blagoslov Božji”, rekao je mitropolit prilikom služenja liturgije u u Pećkoj Patrijaršiji. Kako se i očekivalo, pjevačica Jelena Karleuša je imala šta da izjavi na ovo. “Da li postoji neki obred istjerivanja đavola iz Amfilohija? Da ne lupeta te gluposti. Bog će mu oprostiti u kog navodno vjeruje”, rekla je Karleuša novinarima koji su je čekali na snimanju emisije Zvezde Granda. Ovo nije prvi put da popularna pjevačica ulazi u sukob sa crkvenim zvaničnicima..

Nema komentara:

Objavi komentar

PROBAJTE OVAJ PRIRODNI LIJEK: Đumbir pripremljen na ovaj način sprječava rak, liječi artritis, smanjuje holesterol i šećer!

Umjesto da se kljukate raznoraznim lijekovima, probajte ovaj prirodni lijek koji popravlja zdravlje i vaše raspoloženje.  Glavni sastojak ...