nedjelja, 7. siječnja 2018.

ČUDO U POROĐAJNOJ SALI ŠOKIRALO DOKTORE: Rođenje ovih beba je premašilo sve granice!

Ovaj češki par iz Milovice je već imao jednog sina .

Kako su mjeseci odmicali, ljekari su utvrdili da Alexandra ne nosi jednu bebu već dvije stoga su se umjesto budućeg jednog člana, spremali za dva. Nedugo poslije, nakon redovne posjete ginekologu, doživjeli su najveće iznenađenje života. 



Za ono što im je rekao definitivno nisu bili spremni. Alexandra je čak i zaplakala. Najprije su mislili da nosi trojke, potom četiri bebe 

Ali je njihov finalni zaključak bio da sretna majka nosi pet beba budući da je njen stomak neprestano rastao. 



U ljeto 2013. godine je bez ikakvih komplikacija rodila petoro zdrave djece carskim rezom, od čega četiri dječaka i jednu djevojčicu. Ovo je prvi zabilježeni slučaj u Češkoj budući da su bebe začete prirodnim putem. Svi su jako zadovoljni ishodom situacije. 

Kako kažu nikakvo bogatstvo se ne može porediti sa ovim osjećajem, kada se dobije nešto toliko vrijedno, a što niste mogli ni sanjati. 

Šanse da se začnu petorke su 1:47.000.000, a i ukoliko se desi, velika je vjerovatnoća da sve bebe i ne prežive. Stoga ovaj slučaj definitivno možemo nazvati čudom. 

Želimo ovoj porodici puno sreće u budućnosti. 

Nema komentara:

Objavi komentar

PROBAJTE OVAJ PRIRODNI LIJEK: Đumbir pripremljen na ovaj način sprječava rak, liječi artritis, smanjuje holesterol i šećer!

Umjesto da se kljukate raznoraznim lijekovima, probajte ovaj prirodni lijek koji popravlja zdravlje i vaše raspoloženje.  Glavni sastojak ...