nedjelja, 7. siječnja 2018.

OTAC OVE MLADE DJEVOJKE JE UMRO PRIJE NEKOLIKO GODINA: Ali, kad je vidjela ko kleči na njegovom grobu, nije mogla zadržati suze!

Nekoliko mjeseci poslije, shvatila je da je njegov odlazak imao potpuno drugačiju svrhu. 

Određeno vrijeme su proveli udaljeni jedno od drugog, a onda su se ponovo našli na proslavi rođendana jednog prijatelja. Tada je nastupilo pravo iznenađenje za Kristinu. Mattew joj je naime pustio snimak na kojem je prikazano njegovo putovanje. 



Kristina nije mogla vjerovati kada je na snimku vidjela svoju porodicu, i kada je Mattew od svakog člana porodice tražio njenu ruku. 

Sve razgovore je snimao, ali definitivno najemotivniji je bio onaj sa Kristininom bakom kojoj je i dao prsten. 



Na kraju je otišao na grob njenog oca… Kristina ga je i zavoljela jer ju je mnogo podsjećao na njega. Možete zamisliti koliko je to učinilo Mattewa ponosnim. Pogledajte trenutak kada je Mattew stojao pred spomenikom njenog oca i probajte ne zaplakati. 

Nakon što je odgledala video pojavio se pred njom i kleknuo. Jasno je da je rekla ‘Da’. Ovo je zaista divna i preromantična prosidba koja je prikazala tradicionalne običaje, ali i pored toga ostala autentična i posebna. 

Najljepše od svega jeste što su ovi ljudi zasigurno stvoreni jedno za drugo. 

Nema komentara:

Objavi komentar

PROBAJTE OVAJ PRIRODNI LIJEK: Đumbir pripremljen na ovaj način sprječava rak, liječi artritis, smanjuje holesterol i šećer!

Umjesto da se kljukate raznoraznim lijekovima, probajte ovaj prirodni lijek koji popravlja zdravlje i vaše raspoloženje.  Glavni sastojak ...