nedjelja, 7. siječnja 2018.

OVAJ ČOVJEK SPASIO RANJENOG LABUDA: Pogledajte nevjerovatan način na koji mu je on zahvalio!

što je potpuno suprotno od njihove gracioznosti, prijatnosti i ljepote na koju smo navikli. 

Ipak, jedan čovjek je odlučio razbiti predrasude o tome kako se labudovi ponašaju agresivno i ratoborno bez ikakvog razloga. 



Upoznajte Richarda Weise koji je inače voditelj TV showa ‘Born To Explore’ a u kojem prikazuje avanture iz svijeta divljine i upoznavanje novih ljudi. Ova posebna priča je snimljena i prikazivana u aprilu 2016. godine. Jedan labud je imao ranjena krila. 

Zbog toga se prema njemu moralo postupati oprezno i pažljivo. Iako je morao koristiti lijekove i Richardov zagrljaj mu je dobro došao u liječenju. 



Svoju zahvalnosti prema ovom pažljivom čovjeku je iskazao tako što mu je uzvratio pravim zagrljajem oko vrata što možete vidjeti na fotografijama. I nakon mnogo godina, labud je prepoznao Richarda, sa kim se nekada jako zbližio. 

Nema komentara:

Objavi komentar

PROBAJTE OVAJ PRIRODNI LIJEK: Đumbir pripremljen na ovaj način sprječava rak, liječi artritis, smanjuje holesterol i šećer!

Umjesto da se kljukate raznoraznim lijekovima, probajte ovaj prirodni lijek koji popravlja zdravlje i vaše raspoloženje.  Glavni sastojak ...